neděle 7. listopadu 2010

Maximillian - skicy (2)

Nálada: Konečně hotovo.
Hudba: Les Miserables OST - Paris
~~~~~

Přes rok slibovaný článek věnovaný skicám Maximilliana Bouletta je konečně na světě. Můžete mi aplaudovat, že jsem si na něj ještě vzpomenula...
Nejsou tu úplně všechny skicy, co jsem kdy s Maximillianem vytvořila, spíše je to takový výběr hodný prezentace. Kdybych sem měla dávat všechny, uscrollovali byste se k smrti (:

Klikněte pro zvětšení.

- Skicy I. -
Datum vytvoření: 2007 - 2008

Zprava doleva po stránkách (ano, je to dvoustránka, i když špatně viditělná.)
1. Hrůzy války(2007)
2. Catherine s Maximillian (2007) - scéna, která se odehrála v alternativní minulosti. Cath a Max se nikdy v opravdových napoleonských válkách nepotkali, ale Cath si uměla zařídit, aby se vrátila v čase a celé je prožila coby gardový dragoun. A že si to užila se vším všudy.
3. Umrlcovy výrazy (2007)
4. Bratři ( 2008) - jedna z mých nejoblíbenějších skic Maximilliana a Frédérica. K tomuto se váže i jeden třep, k přečtení ZDE.
Druhá stránka:
5. Moc mě těší (2007) - Skica k jedné scéně z RP, co jsem hrála kdysi s Troyem. To vystrašené sedící je Troyova postava Saul :3 A vzadu přihlíží Catherine.
6. (2008) Skica ke střepu, kdy se při návratu na Mohylu míru setkal se zloději.
7. Strašák ( 2008 )
8. Spící umrlec (2008) - Obrázek, který chci už přes dva roky dovybarvit a stále se mi to nedaří. Ilustrace ke střepu, ve kterém se chlapci z vesnice při pasení ovcí setkají s Maximillianem, který si předešlou noc ustlal pod stromem na poli.

~~~

- Skicy II. -
Datum vytvoření: 2008

Tato várka je věnovaná Maximillianově části posmrtného života, kdy hospodařil u vdovy Boudnické.
Zprava doleva po stránkách.
1. Velice oblíbená zimní činnost - odhazování sněhu!
2. Miniaturní karikatura Maxe a jeho slepice Josefíny.
3. V okolí chaty se toulalo nespočet koček. Jedna z nich jeví zájem o díru v Maxově hrudníku.
4. Větší karikatura.
Druhá stránka:
5. Maximillian mnohokrát trávil dny i noci na seníku ve zvířecí společnosti. Tenhle obrázek mám asi už dva roky rozdělaný v barvě, ale stále se k němu ne a ne dopracovat :/ Mimochodem spící kočka na skice je od Troye :3
6. Opět s čičintou, možná už povedenější.
7. Tahle to dopadá, když si Maximillian nechá věci bez dozoru a přijdou na ně děti z vesnice...Tu skicu bych ještě někdy ráda zpracovala ve větším (:

~~~

Brzo přidám další várku (:

~Rai-che

0 komentářů: