pátek 14. listopadu 2008

Prozatím...

Nálada: Kitkat
Hudba: Kytice OST - A Smířiti Boží Hněv
~~~~~

Tak, jelikož se mi zatím nepovedlo zprovoznit tzv. expandable post summaries (z jednoduchého důvodu: Možnosti úpravy příspěvků jsou zde na Bloggeru ještě v HTML plenkách), nebudu moci posílat zobecněné životopisy svých postav (zobecněné kvůli jejich neúplnosti. Ještě mě čeká hodně knih a let čtení, než je dodělám, pak budu slavit.) a tedy nejspíš ani obrázky, kterých mám štosy, protože by nejednoho zmátlo, co všechno se děje na ilustracích (nutno ale podotknout, že takhle jsem fungovala doteď. Výsledkem bylo pár příběhů-chtivých pozorovatelů a moje nevděčnost).
Prozatím, aby to tu nevypadalo tak opuštěně, budu posílat věci, které by se ani tak neměly dostávat na veřejnost, kvůli tomu, že slouží na procvičování technik a ne k pravé prezentaci. Nebo některé skicy.
Suma sumárum, snad do Vánoc se ilustrací dočkáte.
Když mi do tej doby rupnou nervy, tak i dřív.


~Nezpůsobilé Rai-che

P.S. Zprovoznila jsem komentáře i pro ty, kdo nemají na Bloggeru účet, pro tzv. kolemjdoucí. Prosím snad jenom šetřit spamem a sprostými slovy... Vím, že si je občas zasloužím, ale dejme přednost spíše té vychovanější stránce osobnosti, občané. Děkuji.

~~~
Edit 21.11.2008
Zprovozněna návštěvní kniha.

1 komentářů:

S. řekl(a)...

Jsem rada, zes vymenila dA za bloggera... o3o